Home De Praktijk Acupunctuur Bowen Techniek Iriscopie Hooikoorts Workshops / Lezingen Tarieven / Vergoeding Internationaal Hans Thijssen Routebeschrijving Contact English


Hooikoorts: Ervaringen

Kruisreacties      Behandeling      Adviezen      Ervaringen

 

Mijn naam is R. L., 39 jaar.

 
Sinds een jaar of 12 heb ik te kampen met ernstige hooikoortsklachten. De klachten namen de laatste jaren zo sterk toe, dat ik genoodzaakt was medicijnen te gebruiken. I.p.v. afname van de klachten, werden ze als maar erger!
De klachten varieerden van: branderige en ontstoken ogen, opgezwollen slijmvliezen, koorts, moeheid, prikkelbaarheid, eindeloze niesbuien, etc. en dit van begin febr. tot eind juni.
Via een kennis kreeg ik te horen over een bepaalde therapie die al bij veel mensen succes zou hebben gehad. Aanvankelijk was ik zeer sceptisch, maar de wanhoop nabij heb ik toch een afspraak gemaakt. Er werd mij daar verteld over een geheel nieuwe therapie, de "Bowen Techniek". Al na de eerste behandeling namen de klachten zienderogen af. Na een behandeling of zes ben ik vrijwel klachtenvrij en kan ik dankzij de bowen Techniek weer genieten van het mooie voorjaar.
 
R.L. te B.
 
In het kort mijn reactie op Uw Bowenbehandeling.
 
Dat een zo eenvoudige behandeling als Bowen zoveel voor je kan doen is bijna ongelooflijk. Heerlijk! Ik durf weer naar buiten en genieten van de mooiste tijd van het jaar.
(Voor mij is er door Bowen een wonder gebeurd.)
Jaren last van hooikoorts, griepsymptomen, niesen, snotteren, hoesten, benauwdheid, kortom ik voelde me miserabel. Ook heel veel last van pijn aan de ogen en oren. Het begon al januari / februari als de natuur in feite nog sliep en dit bleef pieken en dalen tot eind oktober. Vreselijk.
Pillen, sprays, spuiten, het mocht allemaal niet lang baten, zelfs mijn specialist kan me niet echt helpen. Mijn hooikoortsaanleg is niet verdwenen, maar is met een Bowenbehandeling per maand tot juni/juli goed onder controle te houden. Gelukkig.  Want voordat ik besefte dat ik misschien hooikoorts allergie had, had ik er al jaren mee gesukkeld. Inmiddels was ik 35 jaar en nu ben ik 53 jaar, waarvan de laatste drie jaar dankzij Bowen heerlijk waren. Eindelijk een hoofd dat ook verstandelijk weer functioneert, wat met een snotterend en pijnlijk hoofd heel vermoeiend is.
 
J.W. te W.
 
Een kort verslagje hoe ik de Bowen Techniek ondervonden heb t.a.v. mijn hooikoorts.
Andere jaren ondervond ik in deze tijd de klachten van hevige hoofdpijn, vermoeidheid, loopneus en jeukende ogen. Voor het seizoen begon heb ik vier behandelingen gehad. Nu we verder in het seizoen zijn kreeg ik wat last van hoofdpijn en jeukende ogen. Ik heb nog een behandeling ondergaan en ben van mijn hoofdpijn en jeukogen af. De loopneus is dit seizoen erg minimaal, maar voor het eerst sinds jaren voel ik me ook fit, geen hoofdpijn en constant  moe zijn. De behandeling is voor mij een groot succes.
B. te G.
Kruisreacties      Behandeling      Adviezen      Ervaringen